Organisatie

De 15de Short Rally Kasterlee & 12de Regularity van Kasterlee worden ingericht door Nationale Renstal R.T. Titanic vzw uit Kasterlee. De vereniging ontstond 35 jaar geleden als spin-off van Titanic Mol (genoemd naar het gelijknamige café in het gehucht Millegem) en is al jaren gehuisvest in clublokaal Café De Pelleman in Kasterlee. Elke derde donderdag van de maand houdt de club er zijn maandelijkse ledenvergadering.

Naast organiseren van verschillende evenementen waaronder de Short Rally en Regularity telt deze autosportrenstal meer dan 200 leden en 11 bestuursleden. Hiermee is het de grootste autosportclub binnen de provincie Antwerpen en de tweede grootste club in Vlaanderen.

In tegenstelling tot de meeste andere autosportrenstallen, is R.T. Titanic niet autosporttak gebonden. Deze club biedt onderdak aan rallypiloten, rallycrossers, omlooppiloten, heuvelklimrijders, slalommers en heel wat rittensporters. R.T. Titanic is naast haar aansluiting bij RACB en VAS eveneens aangesloten bij de BFOV (Belgische Federatie Oude Voertuigen) en kan haar leden interessante oldtimer en classic-car verzekeringen aanbieden.

Meer info op www.titanic.be

R.T. Titanic bestuur

VoorzitterKristof Verhoeven
OndervoorzitterFilip Dierckx
SecretarisKris Peeters
PenningmeesterSteven Dionys
Public RelationsHan De Bock
MateriaalmeesterGuy Dierckx
BestuursledenLieven Lintermans
Luc Van den Bogerd
Steve Leysen
Kim Olieslagers
Stijn Paepen