Organisatie

Nationale Renstal R.T. Titanic staat in voor de organisatie van de 14de Short Rally Kasterlee & de 11de Regularity Kasterlee. Deze vereniging met Café De Pelleman te Kasterlee als vestigingsplaats werd inmiddels 33 jaar geleden opgericht om piloten uit allerlei autosporttakken te ondersteunen als nationaal erkende renstal. In tegenstelling tot vele andere renstallen die eerder autosporttak gerelateerd zijn, vinden bij Titanic piloten onderdak uit de Rallysport, Rallycross, Omloop, Klimkoers, Karting en Rittensport/Classics.

Sinds het begin van haar bestaan, organiseerde de vereniging wedstrijden zoals de Titanic Sprint, die later werd omgevormd tot de Rallysprint en sinds 2005 uitgroeide tot de Short Rally Kasterlee, en dit als enige nog overblijvende rallywedstrijd in de Kempen en de Provincie Antwerpen.

Naast de rally en regularitywedstrijd organiseert de Antwerpse club ook nog de Titanic Rit in Kasterlee en Rijkevorsel (rittensportwedstrijden) en tal van ledenevents zoals de Titanic Wetkarting en Memorial Marc Anthoni (clubrit). Verleden jaar werd ook de categorie Sprint terug tot leven geroepen met de organisatie van de Titanic Sprint in het gehucht Mazel in Tielen-Kasterlee.

R.T. Titanic vormt met haar meer dan 230 leden en 11 bestuursleden één van de grootste autosportclubs van Vlaanderen.

Bestuur:

Voorzitter: Kristof Verhoeven
Ondervoorzitter: Filip Dierckx
Secretaris: Kris Peeters
Penningmeester: Steven Dionys
Public Relations: Han De Bock
Materiaalmeester: Guy Dierckx
Overige bestuursleden: Lieven Lintermans, Kim Olieslagers, Steve Leysen, Luc Van den Bogerd, Stijn Paepen

 


Contact: info@titanic.be